ĐOKOVIĆ JE JAČI OD KORONE! Britanska doktorka otkrila: Novak je preležao virus, ima NAJBOLJI imunitet

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021, 12:54

ĐOKOVIĆ JE JAČI OD KORONE! Britanska doktorka otkrila: Novak je preležao virus, ima NAJBOLJI imunitet

Dala svoj sud.

Goruća tema teniskog sveta prethodnih dana je prvi sezonski Grend slem, i to da li će na njemu januara sledeće godine moći da igraju nevakcinisani igrači.  Povodom ove teme oglasila se i Rene Henderkamp, poznata britanska doktorka, koja je stala na stranu srpskog asa.

Nju na Tviteru prati 40.000 ljudi, a aktivna je i u medijima, pošto ima autorsku emisiju na "BBC Radio London".

- Čula sam da će Novak propustiti Australijan open jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odbija da primi vakcinu. On je fizički spreman sportista koji je preležao koronavirus i ima najbolji mogući imunitet. Njegovo je pravo da donese ovu odluku, kao što bi to trebalo da bude pravo svakog ljudskog bića. Protiv obavezne vakcinacije sam -  napisala je Henderkamp i izazvala reakciju korisnika društvenih mreža.

I am hearing that @DjokerNole will miss the Aus open as he refuses to have the vaccine. He is a suer fit Athlete who has had and survived Covid and has the best immunity he could have. It is his right to make this decision, as it should be every human being. #NoMandatoryVaccine

— Renee Hoenderkamp (@DrHoenderkamp) October 23, 2021

Bod iz Danske dodatno je pojačao samopouzdanje u Zvezdi, iako ima onih koji žale za pobedom, ali svakako crveno-beli u dobrom raspoloženju čekaju večeras (18.45) Radnički iz Niša - kvota na keca je 1,10, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Radnički Niš.

Ovakva njena izjava pokrenula je lavinu komentara. Jedni je napadaju da je protiv vakcinacije, a dok su Novakovi fanovi podržali izjavu, uz napomenu da Đoković ne želi da se ti podaci saopštavaju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda najpopularnija UFC ring devojka Arijani Selest.

A post shared by Arianny Celeste UFC® (@ariannyceleste) on Nov 13, 2018 at 10:01am PST

A post shared by Arianny Celeste UFC® (@ariannyceleste) on Nov 11, 2018 at 2:55pm PST

A post shared by Arianny Celeste UFC® (@ariannyceleste) on Oct 30, 2018 at 11:38am PDT

A post shared by Arianny Celeste UFC® (@ariannyceleste) on Oct 24, 2018 at 8:01pm PDT

A post shared by Arianny Celeste UFC® (@ariannyceleste) on Oct 11, 2018 at 9:49am PDT
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.