ĐOKOVIĆ I NADAL OČI U OČI: Neverovatna scena u avionu - Novak se odmah oglasio (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 20:10

ĐOKOVIĆ I NADAL OČI U OČI: Neverovatna scena u avionu - Novak se odmah oglasio (FOTO)

Lavina komentara...

Srpski teniser Novak Đoković krenuo je ka SAD, gde bi trebalo da učestvuje na turniru u Indijan Velsu, a na putu do tamo je sreo i dobro poznato lice - Rafaela Nadala.

Njih dvojica se baš dugo nisu sreli na terenu, s obzirom na to da je Rafa Nadal propustio i čitavu sezonu zbog povrede, a ove godine bi trebalo da se vrati, međutim, povreda ga je sprečila već na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine da se okuša na prvom Grend slem turniru.

Đoković je tamo uspeo da dođe do polufinala, gde ga je izbacio Janik Siner, dok bi ovoga puta trebalo da se susretnu zajedno u Indijan Velsu, gde su obojica na listi učesnika.

Čini se kao da je Nadal konačno spreman i da ga telo neće izdati, a slučajnost je htela da se njih dvojica sretnu i u avionu za SAD.

- Sjajno društvo na putu za Ameriku - napisao je kratko Novak Đoković uz zajednički selfi.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.