Izvor: RTS, 01.Nov.2020, 17:13

Direktor turnira u Beču ljut na Đokovića

Hervig Straka, direktor ATP turnira u Beču, nije zadovljan načinom na koji se Novak Đoković oprostio od turnira. Najbolji teniser sveta izgubio je u četvrtfinalu Beča od Lorenca Sonega, a posle meča je rekao kako mu se nije igralo, te da je ostvario ono zbog čega je došao u Austriju.
Đoković je bio pogođen i smrću mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, ali ni to nije bilo opravdanje za katastrofalno izdanje protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Sonega.

Novak je bio potpuno nezainteresovan, bez energije i doživeo je najteži poraz u profesionalnoj karijeri na ATP nivou, pošto je protivniku uzeo samo tri gema – 6:2, 6:1.
"Generalno mi se nije igralo. Odradio sam ono što sam hteo da odradim i zbog čega sam došao. Jako čudan dan. Tako je kako je. Nastavljam dalje, okrećem novu stranicu. Sada ću malo biti sa porodicom, vraćam se u Srbiju i radujem se tome. Onda ću se dobro spremiti za London i pokušaću tamo da završim snažno i na najbolji mogući način", rekao je Novak pre dva dana.
"Mislim da su takve izjave nepotrebne, čak i ako to mislite, jednostavno ne kažete tako na konferenciji za medije", izjavio je direktor turnira.
Srpski teniser je plasmanom u četvrtfinale obezbedio da kraj godine dočeka na prvoj poziciji, šesti put u karijeri, čime je izjednačio rekord Pita Samprasa.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJUBEDLJIVIJI PORAZI NOVAKA ĐOKOVIĆA: Safin ga RAZNEO kao klinca, Nadal ODUVAO na šljaci, Conga iskoristio Vimbldon! VIDEO

Izvor: Kurir, 01.Nov.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković imao je mnogo velikih momenata u karijeri, da je prosto nemoguće izabrati najbolji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.