Direktor Australijan opena: Đoković imao rascep zadnje lože od tri centimetra

Izvor: Beta, 01.Feb.2023, 19:35

Direktor Australijan opena: Đoković imao rascep zadnje lože od tri centimetra

Direktor Australijan opena Kreg Tili potvrdio je danas da je srpski teniser Novak Đoković na tom grend slem turniru igrao sa povredom zadnje lože."Dobija lošu reputaciju, ali na kraju dana, mislim da niko ne može da dovede u pitanje njegov atletizam. Video sam ga, imao je razderotinu od tri centimetra", rekao je Tili za australijski Es-I-En (SEN).Srpski teniser je u nedelju osvojio 10. titulu na Australijan openu i došao do 22. grend slem titule, koliko ima i Španac Rafael Nadal.Đoković je u finalu posle tri seta bio bolji od grčkog igrača Stefanosa Cicipasa, čime je 35-godišnji teniser ponovo preuzeo prvo mesto na ATP listi.Povredu je srpski igrač zadobio na turniru u Adelejdu, a probleme je imao naročito tokom prve nedelje Australijan opena."Lekari će vam... reći istinu. Mislim da je bilo puno nagađanja da li je to istina ili ne. Teško je poverovati da neko može da radi ono što je radio sa takvom vrstom povrede. Ali on je izvanredan", rekao je Tili.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktor Australijan opena: Đoković imao rascep zadnje lože od tri centimetra, on je izvanredan

Izvor: Radio 021, 01.Feb.2023

Direktor Australijan opena Kreg Tili potvrdio je danas da je Novak Đoković na tom grend slem turniru igrao sa povredom zadnje lože.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.