Dara Bubamara doživela iznenađenje u restoranu Novaka Đokovića! FOTO

Izvor: Svet plus, 22.Jul.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara doživela iznenađenje u restoranu Novaka Đokovića! FOTO

Sara Bubamara u poslednje vreme postala je veoma aktivna na društvenim mrežeama, te sve češće svoje obožavaoce obaveštava o dešavanjima iz privatnog života.

Nedavno, poznata pevačica ručala je u restoranu našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića i tom prilikom od osoblja restorana doživela veoma prijatno iznenađenje. Dara je na tanjiru sa hranom dobila i ispisano "Dara je No. 1", štpo je posebno oduševilo folk zvezdu, koja se fotografijom ovako lepog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << gesta pohvalila svojim obožavaocima društvene mreže Fejsbuk, uz komentar: "Divni su u restoranu".

Divni su u restoranu ¤ £€

Posted by Dara Bubamara on Tuesday, 21 July 2015

 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.