Danas se ženi prvi reket sveta! Pogledajte kako su tekle pripreme za venčanje Novaka Đokovića!

Izvor: Blic, 09.Jul.2014, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas se ženi prvi reket sveta! Pogledajte kako su tekle pripreme za venčanje Novaka Đokovića!

Sve je spremno za svadbu veka. Budući mladenci večeras će imati zabavu, a za sutra je zakazano glamurozno svadbeno veselje u rizortu “Aman” na Kraljevoj plaži. Budući bračni par stigao je sinoć u Crnu Goru privatnim letom redovnim letom, u skoro isto vreme, stigli su i Dijana i Srđan Đoković.

Jelena i Novak zahtevali su potpunu diskreciju, pa su sobarice, hostese, kuvari, članovi obezbeđenja i svi ostali koje su angažovali za slavlje potpisali da neće otkrivati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << detalje svadbene ceremonije, kao i da neće koristiti mobilne telefone i fotoaparate.

Ni ptica neće moći da priđe Svetom Stefanu

Kako saznajemo sa lica mesta, dok traje veselje turistima neće biti dozvoljeno da dođu na ostrvo, a deo puta biće zatvoren dva dana. Inače, svadba Novaka i Jelena pravi je mamac za turiste iz inostranstva.

Samo na sajtu Blic.rs možete da pogledate ekskluzivni video momačke zabave Novaka na Ibici, ali i sedam ilustrovanih storija o ljubavi Novaka i Jelene u susret njihovom venčanju. Specijal pogledajte OVDE. Partner u izradi specijala je Banka Inteza sa svojom American express karticom

Fanovi okupirali Crnu Goru

Osim novinara, koji su došli iz celog sveta, mnogi Novakovi fanovi juče su se fotografisali ispred Svetog Stefana skandirajući njegovo ime.

- Nismo hteli da propustimo priliku da se slikamo ispred mesta gde će se Nole venčati - rekli su nam turisti iz Engleske.

Kako “Blic” saznaje od dobro obaveštenog izvora, o dekoraciji venčanja najviše je brinula Jelena.

- Akcenat je stavljen na nežne i pastelne boje, ali Jelena nije želela da to bude klasično, pa je dekoracija vrlo zanimljiva i neobična. Stalo joj je da sve bude urađeno s ukusom, a opet da ima neki poseban šmek - kaže naš izvor.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Danas velika žurka prvog reket sveta! Pogledajte kako su tekle pripreme za venčanje Novaka Đokovića!

Izvor: Blic, 09.Jul.2014

Sve je spremno za svadbu veka. Budući mladenci večeras će imati zabavu, a za sutra je zakazano glamurozno svadbeno veselje u rizortu “Aman” na Kraljevoj plaži. Poslednji radovi na pripremi mesta gde će Novak i Jelena ugostiti svatove..Budući bračni par stigao je sinoć u Crnu Goru privatnim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.