Dan XI: Novak i Tim, Ziki i Verdasko, Miomir...

Izvor: B92, 07.Jun.2017, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan XI: Novak i Tim, Ziki i Verdasko, Miomir...

Duel četvrtine finala Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Dominika Tima na programu je od 11 časova, uz direktan prenos na TV B92.

Okršaj Srbina i Austrijanca bio je planiran za utorak, ali je celodnevno nevreme u Parizu pomerilo kompletan muški program za jedan dan, pa ćemo u sredu imati prilike da gledamo sva četiri četvrtfinala.

Šesti međusobni duel Novaka i Tima igra se na terenu Suzan Leglen, a naš teniser dobio je sve prethodne mečeve. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

U preostalim susretima sastaju se Pablo Karenjo-Busta i Rafael Nadal, u istom terminu na Filip Šatrijeu, dok su okršaji Endi Mari – Kei Nišikori, odnosno Stan Vavrinka – Marin Čilić zakazani za 15.30.

Nole neće biti jedini naš predstavnik jedanaestog dana takmičenja u Bulonjskoj šumi.

Nenad Zimonjić i Fernando Verdasko, takođe od 11 časova, igraju za plasman u polufinale muškog dubla sa Rožerijom Dutrom da Silvom i Paolom Lorencijem, dok Miomir Kecmanović, prvi favorit juniorskog izdanja, igra sa Duarteom Valeom za plasman među osam najboljih.

S druge strane, u ženskom singu, Karolin Garsija igraće sa Karolinom Pliškovom od 14.00, a istovremeno će se sastati i Jelina Svitolina i Simona Halep.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.