Da li to Đoković dobija novog trenera?

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2017, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li to Đoković dobija novog trenera?

Andre Agasi je zamenio Borisa Bekera i on je glavni trener u stručnom štabu Novaka Đokovića, ali Srbin još uvek nije pronašao zamenu za Marjana Vajdu, koji je godinama vodio računa o srpskom teniseru, ali je u prošlogodišnjoj "seči" i on ostao bez posla.

Nagađalo se tokom godine da bi Slovaka mogao da zameni Čeh, ali je Radek Štepanek tada još uvek aktivno igrao tenis. U međuvremenu su se stvari promenile pošto je "okačio reket o klin" i sada je spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za nove izazove.

Na internetu uveliko traje diskusija o tome da li je to što je Đoković počeo da prati Štepaneka na Instagramu znak i da li najavljuje saradnju ove dvojice.

Is it a sign? Djokovic started following Radek Stepanek on Instagram.

2 days ago the Czech spoke about chances of coaching Nole: 'We shall see where the next few weeks would take me', he said pic.twitter.com/H6PIdPkzYR— Luigi Gatto (@LuisGatTWI) November 16, 2017

Bivši teniski broj jedan je pre nekoliko dana najavio da će pojačati svoj stručni štab i tada je rekao sledeće:

- To je bivši igrač koji je imao zavidnu karijeru i uspeo je da izvuče maksimum iz sebe u većini slučajeva. Nije bio prvi na svetu, ali je bio dovoljno pametan i uporan. Uz to, to je neko čije su životne vrednosti slične kao i moje.

Đoković je propustio drugi deo sezone zbog povrede lakta, ali uskoro bi trebalo ponovo da ga vidimo na terenu pošto se prijavio za egzibiciju u Abu Dabiju krajem ove godine.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.