DOVOLJNE SU SAMO TRI REČI: Novak Đoković se oprostio od Dejana Milojevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 14:40

DOVOLJNE SU SAMO TRI REČI: Novak Đoković se oprostio od Dejana Milojevića

Tuga do neba.

Ceo košarkaški svet se oprašta od nekadašnjeg reprezezentativca, a kasnije i uspešnog trenera Dejana Milojevića koji je preminuo u 47. godini od posledica srčanog udara.

Od Milojevića se oprostio i nabolji teniser sveta Novak Đoković koji trenutno nastupa na Australijan Openu u Melburnu.

Nole je na svom Instagramu profilu okačio Milojevićevu sliku uz poruku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Počivaj u miru" sa emotikonima molitve i smajlija koji pušta suzu.

U sredu ujutru je objavljeno da je Milojević imao srčani udar, nešto kasnije je meč drugog kola Australijan opena igrao Novak Đoković i na konferenciji za medije poslao poruku podrške Dekiju koji, nažalost, nije pobedio u ovoj životnoj utakmici.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Odložena i utakmica Golden Stejt - Dalas zbog smrti Dejana Milojevića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2024

Utakmica između košarkaša Golden Stejta i Dalasa, koja je trebalo da se igra u noći između petka i subote, odložena je zbog smrti Dejana Milojevića, saopšteno je iz NBA lige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.