Izvor: Piplmetar.rs, 24.Nov.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI BI JELENA BILA USPEŠNA DA NIJE NOVAKA? Ovo su njenih 10 zlatnih pravila za život

Nedavno je održan panel “Otvoreni razgovori” koje je organizovao magazin čiji je osnivač Fondacija Novak Đoković, a cilj je bio da se mladim ljudima omogući da postavljaju pitanja predstavnicima brojnih velikih kompanija u Srbiji. Događaj su svojim prisustvom uveličali i Jelena i Novak Đoković koji su svojim govorima otvorili veče.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Poznato je koliko supruga našeg najboljeg tenisera voli da širi svoje znanje i pomaže mladima, a to je učinila i za sve one koji nisu mogli da prisustvuju ovom panelu.

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Nov 17, 2017 at 10:26am PST


Naime, Jelena je uspela da izvuče 10 najvažnijih saveta, koji takođe mogu da se primene i u privatnom, ne samo poslovnom životu, a sve to je nesebično podelila sa fanovima na Instagramu.

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Nov 19, 2017 at 12:31pm PST


Evo njene motivacije:
Izađi tamo i pokušaj. Pokušavajući si jedan korak bliže uspehu. Budi pozitivan i stavi osmeh na lice. Budi hrabar i ne plaši se da napraviš greške. Emocionalna inteligencija treba da se trenira isto kao i mentalna, fizička i duhovna. Videćeš razliku kada budeš pod pritiskom. Uči iz grešaka, to su lekcije. Pomozi drugima! Budi autentičan, ne pretvaraj se. Budi zahvalan za sve što imaš. Donesi strast u sve što radiš. VERUJ Pročitajte i kako je Jelena Đoković zaboravila srpski jezik.
(Piplmetar.rs/Story)

Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.