Čung: Pitaću Novaka jednom da se slikamo

Izvor: N1 televizija, 23.Jan.2018, 02:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čung: Pitaću Novaka jednom da se slikamo

Mladi Korejac Hjeon Čung izjavio je da mu je Novak Đoković izgledao umorno u četvrtom kolu Australijan Opena.

Čung je postao tek treći igrač koji je maksimalnim rezultatom savladao Đokovića u Melburnu, pošto je slavio sa 7:6, 7:5, 7:6.

"Igram tenis. Ugledam se na Novaka, Rodžera i Rafu. Oni su moji idoli, na njih se ugledam... Srećan sam što sam imao prilike da igram protiv Novaka >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ponovo. Počastvovan sam što je ponovo tu. Moj san je postao java", kazao je Čung i dodao:

"Videlo se posle prvog seta da nije sasvim dobro, posle prvog seta je imao i medicinsku pomoć. Izgledao je umorno."

Nedavno je Nik Kirjos savladao svog idola Francuza Žo Vilfreda Congu, a otrkio je da mu je u prošlosti tražio i autogram.

"Ne, ja Novaku nisam još. Možda ću kasnije. Voleo bih i da se uslikamo nekad. Sa Rafom sam se slikao prošle godine. Idemo korak po korak."

Za mesto u polufinalu Čung će igrati protiv još jedne senzacije - američkog tenisera Tenisa Sandgrena.

"Pokušavam da ostanem fokusiran. Na Gren slemu sam i srećan sam što sam tu. Sandgren je dobar igrač. Mislim da je kao i ja prvi put u četvrtfinalu. Igrali smo jednom ranije. Znamo se, znam da moram da budem maksimalno spreman."

That was an incredible performance #Chung! Keep up great work. You’ve got this! #AusOpenpic.twitter.com/GjCwmnhXOd

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.