Čestitke Novaku Đokoviću...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitke Novaku Đokoviću...

Ministar sporta i omladine Srbije Vanja Udovičić čestitao je danas srpskom teniseru Novaku Đokoviću osvajanje sedme titule na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu.

"Svaka čast, Novače! Hvala ti što si našu zemlju po ko zna koji put učinio ponosnom i čestitam ti na ovom sjajnom uspehu. Redefinisao si istoriju tenisa još jednim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekordom - prvi igrač koji je sedmi put osvojio Australija open! Čestitam tebi i tvom timu na ovom sjajnom uspehu. Bravo šampione", navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Đokoviću su čestitke uputile i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović i predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

"Dragi Novače, neka prvi trofej u ovoj godini bude samo uvertira za sve uspehe koji te čekaju u nastavku sezone. Još jednom si pokazao da se samo vrednim radom, verom u sebe i posvećenošću može stići do vrha. Budi ponosan što si mladima u Srbiji uzor i podstrek, kao što smo mi ponosni jer si naš najbolji ambasador u svetu", napisala je Mihajlovićeva.

Željka Cvijanović je u svojoj čestitki istakla da je Đoković sjajnom igrom i demonstracijom vrhunskog sportskog umeća dokazao da istrajnost i vera u sebe daju rezultate.

"Osvajanjem sedme titule na ovom prestižnom takmičenju, obradovali ste brojne ljubitelje tenisa i sve Vaše verne navijače u Republici Srpskoj, te još jednom potvrdili da ste najbolji teniser na svetu", navela je Cvijanovićeva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČESTITKE OD DRŽAVNOG VRHA: Predsednik Srbije i ministri čestitali Đokoviću na 7. tituli u Melburnu

Izvor: Kurir, 27.Jan.2019

Predsednik Srbiej Aleksandar Vučić čestitao je danas teniseru Novaku Đokoviću na pobedi u finalu Australijan opena i poželeo mu još mnogo pobeda.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.