ČUNG POSLE EPSKE POBEDE: Novak Đoković je oduvek bio moj idol (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUNG POSLE EPSKE POBEDE: Novak Đoković je oduvek bio moj idol (VIDEO+FOTO)

Veliko iznenađenje.

Hjeon Čung je napravio veliko iznenađenje pošto je u osmini finala eliminisao Novaka Đokovića (izveštaj pročitajte OVDE). Teniser iz Južne Koreje je fenomenalnom partijom izbacio šestostrukog šampiona Australijan opena, a posle epske pobede 21-godišnji momak je priznao da mu je Srbin idol.

"When I was young I just tried to copy Novak (Djokovic >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ) because he was my idol."

- Hyeon #Chung 🌟#AusOpen pic.twitter.com/zeyAjA6Rx0

— #AusOpen (@AustralianOpen) 22. јануар 2018.

- Bila mi je čast da igram protiv Novaka i zadovoljan sam što sam uspeo da ostvarim pobedu. Pričaju o tome da sam ja Novakov "kopi-pejst", a istina je da sam nešto preuzeo i od njega - zaključio je Čung i izrazio nadu u još jedan dobar meč protiv Sandgrena u četvrtfnalu.

Nice photo 🙂 pic.twitter.com/ig0bWtPzqe

— Basia (@BasiaID) 22. јануар 2018.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čung: Nemam pojma kako sam pobedio Novaka

Izvor: Mondo, 22.Jan.2018

Mladi teniser iz Južne Koreje posle najvećeg podviga u karijeri priznao da je Đokovića dobio "njegovim oružjem"..Hjeon Čung napravio je veliku senzaciju na Australijan Openu, nakon što je posle Saše Zvereva, četvrtog tenisera sveta, sa Australijan opena eliminisao i šestostrukog osvajača pehara...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.