Izvor: HotSport.rs, 31.Dec.2015, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDNA ODLUKA ITALIJANA: Gazeta delo Sport stavila Bolta ispred Đokovića i Mesija!

Najbrži čovek na planeti Jamajčanin Jusein Bolt, peti put u karijeri, proglašen je za najboljeg sportistu sveta u tradicionalnom izboru uglednog italijanskog lista Gazeta delo Sport.

Bolt je na prvenstvu sveta u Pekingu osvojio tri zlatne emdalje (100, 200 i štafeta 4×100 metara) i dobio 114 poena u glasanju. Drugo mesto pripalo je Novaku Đokoviću sa 97, treće Lionelu Mesiju sa 78, a zatim slede Stef Kari sa 53 i Valentino Rosi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sa 36 bodova.
Zanimljiv je Boltov odgovor na pitanje Gazete za koga bi on glasao rekao:
– Đoković je bez dileme imao fenomenalnu godinu, ali ja obožavam fudbal i košarku, pa je moguće da bi tu nekom dao glas.
U ženskoj konkurenciji najbolja je šampionka US opena Flavija Peneta, a najbolji tim sveta je Barselona.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gazeta: Bolt ispred Đokovića

Izvor: B92, 31.Dec.2015

Italijanski dnevnik Gazeta delo Sport proglasila je Juseina Bolta za sportistu godine, ispred Novaka Đokovića...Bolt je do petog priznanja Gazete stigao zahvaljujući dominaciji na Svetskom prvenstvu u Pekingu gde je osvojio tri zlatne emdalje (100, 200 i štafeta 4x100 metara)...Jamajčanin je dobio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.