Brutalni Đoković upisao 19-0 protiv Monfisa VIDEO

Izvor: B92, 18.Avg.2023, 01:14

Brutalni Đoković upisao 19-0 protiv Monfisa VIDEO

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju pošto je nadigrao Francuza Gaela Monfisa rezultatom 2:0 (6:3, 6:2).

Srpski teniser je po 19. put u karijeri slavio pobedu protiv ovog rivala – iz isto toliko odigranih susreta.

Ni ove noći u Sinsinatiju nije moglo da bude drugačije nego u 18 prethodnih susreta, pošto je Novak briljirao od samog starta.

Nešto duže čekanje zbog kiše nije ga poremetilo, pa čak ni rano propuštena brejk >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lopta. Od 3:3 kreće njegova dominacija i oduzet servis bez izgubljenog poena, što je slomilo prvi set.

Ujedno je bio slomljen i protivnik, pošto je Gael Monfis lako dozvolio još jedan brejk, a zatim i još dva, te je u treptaju oka Đoković imao 5:0 u drugom setu.

Servirao je za meč, ali je previše nonšalantno prišao određenim udarcima, a Monfis je na krilima publike, koja je želela još tenisa, vratio jedan brejk.

U narednom gemu ga je "potvrdio", ali više od toga nije dobio od Đokovića.

U narednom servis gemu je Đoković rutinski priveo meč kraju i zakazao duel sa Tejlorom Fricom u četvrtfinalu.

Sve detalje sa mečeva srpskih tenisera možete da pratite uz LIVE BLOG B92. net.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.