Boli vas? Stiže doktor Nole! (Video)

Izvor: Poznati.info, 25.Jan.2013, 03:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boli vas? Stiže doktor Nole! (Video)

Prvi reket sveta glumio lekara nakon meča sa Fererom. “Lečio” Lekonta, publika vrištala od smeha.

Nakon pobede nad Davidom Fererom u areni Rod Lejver, Đoković se ponovo pojavio pred publikom, ovoga puta u ulozi lekara.

Obukao je lekarsku uniformu i izašao da “leči” Anrija Lakonta, koji se pravio kao da ga svašta boli. Proverio mu je oči, naredio mu da legne, “dao” mu veštačko disanje, sve to uz burne ovacije publike. Pogledajte fotogaleriju!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << />
Novak je, piše “Dejli mejl”, ovako hteo da se našali na račun onih koji su ga u prošlosti kritikovali da prečesto traži medicinski tajm-aut. Svojevremeno je čak i Endi Rodik pred novinarima ismevao Đokovićeve povrede, navodeći da on u isto vreme boluje od ptičjeg gripa, SARS-a, antraksa…

Novaka nakon pobede nad Fererom čeka duel sa boljim iz meča Federer-Marej, i šansa da postane prva osoba koja je osvojila Australijan Open tri puta za redom.

(MONDO, foto Guliver/Getty images)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.