Bogdan Obradović o prekidu saradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića: Nole je utegnut ko praćka

Izvor: Svet plus, 02.Apr.2024, 12:38

Bogdan Obradović o prekidu saradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića: "Nole je utegnut ko praćka"

Novak Đoković, nedavno je raskinuo saradnju sa dugogodišnjim trenerom, Goranom Ivaniševićem. U medijima su odmah pokrenute spekulacije, a Bogdan Obradović, u emiisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, objašnjava razloge zbog kojih se najbolji teniser sveta odlučio na ovakav potez.
- Svi smo mi jedna velika porodica, ali u tom nekom trenutku, koliko ćeš vremena ti sa nekim provesti, to te život ne vodi. Oni će i dalje biti tu zajedno, Goran je rekao da će on i Novak ostati prijatelji do kraja života, istu rečenicu je izgovorio i Đoković. Bio sam na konferenciji za štampu nakon raskida saradnje i na treningu, tako da sam video atmosferu. Novak je totalno utegnut, pozitivan, potpuno je okrenut ka karijeri,...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.