Izvor: Luftika.rs, 08.Feb.2024, 13:18

Bogati Šeik sprema astronomsku cifru za Novaka, zaradiće duplo više nego da osvoji grend slem

Iz Saudijske Arabije stigla je najava velikog teniskog spektakla pod nazivom “Slem šest kraljeva”, a već se priča i o nagradnom fondu turnira.
Kako je objavljeno, na ovom prestižnom turniru trebalo bi da nastupe Novak Đoković, Rafael Nadal, Karlos Alkaraz, Janik Siner, Danil Medvedev i Holger Rune.
Kako saznaje britanski „The Telegraph“, svaki učesnik trebalo bi da dobije ček od 1,5 miliona dolara, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << bi pobednik bio bogatiji za čak šest miliona dolara, piše Nova.
Što znači da bi Novak Đoković mogao da zaradi skoro duplo više nego kada bi osvojio US Open, čiji je fond tri miliona dolara.
Kraljevska porodica Saudijske Arabije biće u Rijadu i očekuje se da će ispuniti tribine na teniskom spektaklu.
Ovaj turnir biće organizovan usred ATP sezone, ali još uvek nije poznato kog datuma. Najavljeno je da će biti u oktobru, verovarno između mastersa u Šangaju i Parizu.
Isto tako, ostalo je da se pojasni u kom formatu će izgledati takmičenje.
Novaka Đokovića u Australiji posetio poznati guru sa specijalnim poklonom

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.