Bivši trener sestara Vilijams: GOAT Novak je odlučniji nego ikad

Izvor: B92, 21.Avg.2023, 10:35

Bivši trener sestara Vilijams: GOAT Novak je odlučniji nego ikad

Rik Maći, nekadašnji trenera sestara Vilijams, smatra da Novak Đoković još nije rekao sve što ima u tenisu.

Ne samo ove sezone, već uopšte u karijeri, a zanimljivo je da ga Amerikanac vidi kao prvog favorita za titulu na US Openu.

Poslednji grend slem sezone kreće 28. avgusta i Maći, koji je pratio i šta se dešavalo na Vimbldonu, kada je Novak poražen u meču za titulu od Alkarasa, veruje da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbin u prednosti na Flašing Medouzu.

Španski teniser će braniti pehar osvojen prošle godine u Novakovom odsustvu, jer tada nije mogao da uđe u zemlju kao nevakcinisan protiv kovida.

Sada je priča drugačija, mere više ne važe, a dvojica tenisera igrala su za titulu u Sinsinatiju.

Maći je mišljenja da će taj poraz na londonskoj travi, "probuditi" novu glad kod Novaka Đokovića, kog je nazvao GOAT-om, najboljim igračem svih vremena.

"Novak Đoković je favorit za US Open. Njegov GOAT duh je zadobio udarac na Vimbldonu protiv Alkarasa. Ali kada je Đoković, najveći svih vremena sa 94 titule u singlu i 23 grend slema, nokautiran, ta odlučnost GOAT-a je porasla više nego ikad pre", jasan je Maći.

US Open je na programu od 28. avgusta do 10. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   US Open

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.