Bivši Marejev trener menja Bekera?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2016, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši Marejev trener menja Bekera?

Brzo je Boris Beker našao novi posao (komentator na Eurosportu), a prema pisanju rumunskih i italijanskih medija ni Novak Đoković nije dugo čekao.

Prema njihovim navodima australijski stručnjak Daren Kejhil će biti zamena za Nemca. On je nekada radio sa Endijem Marejem, Lejtonom Hjuitom, Andreom Agasijem, Anom Ivanović, Fernandom Verdaskom i drugima.

Trenutno sarađuje sa Simonom Halep, mada njihovi mediji ističu da će u januaru raskinuti saradnju kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bi on počeo da radi sa našim asom.

"Novak i Boris su imali sjajnu saradnju, osvojili su šest grend slem titula, a Beker mu je pomogao dosta na mentalnom planu",  rekao je Kejhil bez dalje priče o eventualnom dolasku u Đokovićev stručni štab.

Ipak, kao jedan od problema u ovoj saradnji bi mogla da bude činjenica da Australijanac radi za "Adidas", dok Novaka traže "Najk" i "Lakost".

Osim Kejhila među kandidatima se spominju Pit Sampras, Džon Mekinro, Patrik Rafter, a kladionice su čak i Matsa Vilandera dodale na tu listu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.