Bernard Tomić: Đoković me „uništavao”

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Jun.2011, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bernard Tomić: Đoković me „uništavao”

Najmlađi učesnik četvrtfinala ovogodišnjeg Vimbldona, Bernard Tomić iz Australije, rekao je da „nikada nije bio srećniji” i da se „raduje” duelu sa Novakom Đokovićem u sredu.

Kakvo osećanje i kakav turnir za mene. Nikad nisam bio srećniji i radujem se što ću igrati u sredu – kazao je Tomić posle meča u kojem je pobedio Belgijanca Ksavijera Malisa.
Tomić će se u četvrtfinalu prvi put sastati sa Đokovićem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u zvaničnom meču. Oni su igrali nekoliko revijalnih i trening duela, a poslednji put tokom priprema za Vimbldon.
Uništio me je tada. Situacija nije dobra po mene, ali nadam se da me ovaj put neće uništiti, pošto je to već uradio –  kazao je 158. teniser na svetskoj rang listi (ATP).
Tomić je dodao da mu je „velika čast” što će igrati protiv Đokovića.
Ostvario sam neverovatan uspeh i osećam se sjajno. Imaću veliku čast da igram sa Đokovićem na Vimbldonu. On je dobar momak, jedan od najboljih među teniserima – ocenio je Tomić.
Bernard Tomić postao je najmlađi učesnik četvrtfinala na Vimbldonu, još od Borisa Bekera koji je to uspeo 1986. godine. Beker je te godine osvojio turnir.
Đoković je sa 6:3, 6:3, 6:3 pobedio Francuza Majkla Ljodru.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.