Izvor: RTS, 07.Mar.2021, 15:11

Beograd se zahvaljuje Novaku Đokoviću

Novak Đoković će od ponedeljka i zvanično biti najbolji teniser na svetu svih vremena, a u čast tome na fasadi zgrade Skupštine grada Beograda, od 19.00 do 22 časa, biće prikazana projekcija snimaka s njegovim najboljim potezima u dosadašnjoj karijeri, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Osim toga, na bilbordima na koje Skupština grada Beograda ima pravo, biće ispisane poruke zahvalnosti Đokoviću, a zgrade u prestonici Srbije koje imaju ugrađenu dekorativnu rasvetu - Palata Albanija, zgrada Narodne skupštine, fontana na Slaviji, Brankov most, Most na Adi, biće osvetljene bojama srpske zastave jer boje te zastave, kako ističe Vesić, Novak sa ponosom nosi na svom dresu i s ponosom proslavlja svojim pobedama u svetu.

"Na taj način želimo da mu se još jednom zahvalimo za sve što je uradio za Srbiju i za Beograd. Sa sutrašnjim danom, Novak će biti zvanično teniser koji je proveo najviše nedelja na prvom mestu ATP liste. Za nas u Beogradu Novak Đoković je uvek bio najbolji teniser na svetu, a sada je zvanično za čitav svet, čak i za one koji ga ne vole i koji mu ni to ne priznaju", kazao je Vesić.
Dodaje da je Novak Đoković proneo slavu Beograda i Srbije širom sveta i da je mnogo učinio da naša zemlja i naši građani imaju dobar i pozitivan imidž.
Vesić naglašava da karijera Novaka Đokovića još traje i da je siguran da će on još mnogo toga uraditi u sportu i u svojoj karijeri.
Kako kaže, grad Beograd mu je zahvalan i što će Beograd ponovo ove godine, posle nekoliko godina, dobiti teniski turnir koji je, kako je ocenio, glavni grad Srbije i zaslužio.
"Hvala, Novače, u ime Beograda", poručio je Vesić i pozvao sve Beograđane i Beograđanke da u ponedeljak prošetaju do Skupštine grada i da se na taj način zajedno zahvale Novaku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VESIĆ: Beograd se sutra zahvaljuje Novaku Đokoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021

Srpski teniser u ponedeljak ulazi u istoriju...Novak Ðoković će od sutra i zvanično biti teniser sa najviše nedelja provedenih na prvom mestu rangl liste, a u čast tome na fasadi zgrade Skupštine grada Beograda, od 19.00 do 22 časa, biće prikazana projekcija snimaka s njegovim najboljim potezima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.