Bekera iz bule vadi stari prijatelj

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2017, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekera iz "bule" vadi stari prijatelj

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker nalazi se u velikim finansijskim problemima zbog čega je morao da proglasi bankrot. Pravi prijatelji obično priskaču u pomoć kada je najpotrebnije, a Nemac ih očigledno ima.

Jedan od najbogatijih Rumuna i vlasnik turnira u Madridu Jon Cirjak poručio je da može da pomogne.

- Ako je Borisu potreban novac za nešto što mu je veoma važno, ja ću mu dati. Meni je Boris nešto mnogo više od tenisera sa kojim sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sarađivao - rekao je Cirijak,koji je bio Bekerov menadžer tokom uspešne karijere.

Procenjuje se da bogati Rumun ima bogatstvo od 1,28 milijardi dolara, a Bekerovi dugovi prema poslednjim informacijama iznose 145 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.