Beker ne vidi Đokovića na tronu Melburna

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jan.2018, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beker ne vidi Đokovića na tronu Melburna

Za nekoliko dana kreće Australijan open, prvi Grend slem sezone. Većina stručnjaka najveće šanse za novu krunu daje braniocu krune Rodžeru Federeru. Nekadašnji trener Novaka Đokovića takođe ulogu favorita daje Švajcarcu.

- Da je neko pre godinu dana rekao da će se Rafa i Rodže ponovo naći na vrhu tabele, niko ne bi verovao. Mislim da su svi potcenili njihov kvaliet i strast za igru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Mislim da su još uvek gladni za titulu i smatram da je Federer favorit za osvajanje ovogodišnjeg Australijan opena.

Legendarni Nemac oprezan je oko nekadašnjeg učenika Novaka Đokovića.

- On ima 29 godina, ima vremena da se bori za vrh tabele. Moramo da vidimo kakav će biti njegov fizički povratak. Prestali smo da radimo već duži period, ali se i dalje družimo. Nadam se da će igrati u Melburnu - istakao je Beker.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.