Beker: Novakovo tapkanje loptice me je izluđivalo

Izvor: B92, 22.Nov.2018, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beker: Novakovo tapkanje loptice me je izluđivalo

Boris Beker, bivši trener Novaka Đokovića, otkrio je detalj koji ga je nervirao dok je trenirao srpskog tenisera.

Đoković i Beker su sarađivali od 2014-2016. godine i za to vreme Srbine je uspeo da osvoji šest Grend slemova.

Bivši nemački teniser je više puta isticao da je uživao u saradnji sa Novakom, ali postojala je jedna stvar koja ga je uvek "izluđivala".

"Đokovićevom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tapkanje loptice me je izluđivali kad sam ga trenira, a izluđuje me i sada. To je njegova navika, tako pronalazi ritam. On za to kaže da o tome ni ne razmišlja, to je jednostavno nešto što radi", otkrio je Beker.

Beker je otkrio i zanimljivu situaciju u porodici Zverev.

"Majka (Saše) Zvereva ne može da podnese da gleda neki od mečeva njenog sina, pa ode da prošeta psa i rezultat meča dobije preko telefona kad se on i završi".

Podsećamo, Zverev je pobedio Đokovića u finalu Završnog mastersa u Londonu sa 2-0 u setovima.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Beker: Izluđivalo me je Novakovo tapkanje loptice

Izvor: Vesti-online.com, 22.Nov.2018

Boris Beker, bivši trener Novaka Đokovića, otkrio je detalj koji ga je nervirao dok je trenirao srpskog tenisera...Đoković i Beker su sarađivali od 2014-2016. godine i za to vreme Srbine je uspeo da osvoji šest Grend slemova...Bivši nemački teniser je više puta isticao da je uživao u saradnji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.