Bekam i Toti oduševljeni Novakovim fudbalskim veštinama

Izvor: B92, 03.Avg.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam i Toti oduševljeni Novakovim fudbalskim veštinama

Novak Đoković je i dalje na odmoru, ali se u Marbelji, gde se trenutno nalazi sa porodicom, uveliko priprema za nastup na letnjoj američkoj turneji.

Šampiona Vimbldona nećemo gledati na Mastersu u Montrealu, prvi naredni turnir biće mu Masters u Sinsinatiju gde će braniti trofej osvojen prošle godine, ali sudeći po raspoloženju na treningu, čini se da je Novak maksimalno opušten i da će u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ameriku doći spreman.

Tako je svetski broj jedan na društvene mreže okačio video sa treninga u kojem se vidi kako sa trenerom Goranom Ivaniševićem u istom timu igra tenis-fudbal.

Novak je veliki ljubitelj najvažnije poredne stvari na svetu, često je imao prilike da igra i na humanitarnim utakmicama i pokaže koliko je dobar fudbaler, a to se videlo i u ovom videu.

Ono što verovatno nije očekivao je odgovor fudbalskih zvezda. Tako su bivši as Mančester junajteda i Reala, Dejvid Bekam i legenda Rome Frančesko Toti prokomentarisali Novakove poteze.

"Imaš bolju levu nogu od mene", napisao je Bekam.

Toti se našalio:

"Bolji si kad igraš nogom".

Kako god bilo, video je postao hit na društvenim mrežama, a Novak je poen na snimku nazvao "poenom nedelje".
Pogledaj vesti o: Tenis,   Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.