Batler: Znam da sam nervirao srpskog predsednika!

Izvor: Press, 09.Jul.2013, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batler: Znam da sam nervirao srpskog predsednika!

Batler je bio gost na humanitarnoj Gala večeri Novaka Đokovića na kojoj je prikupljeno 1,2 miliona funti za decu Srbije pričao o odnosu sa Noletom, ali nama je daleko zanimljiviji nastavak na našu jučerašnju priču "Predsedniče, predsedniče, šta vam rade iza leđa?".
Taman smo postavili lepo pitanje, da li su Džerard i Bredli Kuper uopšte znali ko sedi ispred njih, kad evo i odgovora - jesu!
Džerard je rekao da nije razgovarao sa njim, ali da misli da ga je tokom meča nervirao.
- Nisam razgovarao sa njim. Mislim da sam ga malo nervirao jer imam jak glas, a na meču sam se dosta drao - kazao je Batler i dodao:
- Mislim da se i trgao nekoliko puta!

 
Jedino što nam sada fali jeste i da se Toma oglasi i prokomentariše kako je izdržao da odgleda ceo meč.
Molimo vas, mnogo nas zanima!

 

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Batler: Znam da sam nervirao srpskog predsednika!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jul.2013

Da li su Džerard Batler i Bredli Kuper uopšte znali ko je sedeo ispred njih tokom finala Vimbldona u kojem su se borili Novak Đoković i Endi Marej? Da, znali su da je to Tomislav Nikolić, predsednik Srbije!..Iza Nikolića, malo ulevo sedeli su Batler i Kuper  ..Džerard je rekao da nije razgovarao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.