BRUKA: Australijanac OPTUŽIO Novaka za foliranje! Ne verujem u povredu dok ne vidim krv

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 22:24

BRUKA: Australijanac OPTUŽIO Novaka za foliranje! Ne verujem u povredu dok ne vidim krv

Političar u njemu je nadjačao razum.

Džon Aleksander (72), nekada osmi teniser sveta, a sada član Liberalne partije Australije, udario je vrlo podlo na najboljeg tenisera sveta - Novaka Đokovića.

Po njegovom viđenju, podstaknutom sa meča Junajted kupa u Pertu između Srbije i Češke, Novak Đoković zloupotrebljava medicinski tajm-aut kao strategiju da zaustavi nalet protivnika i za predah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u takvim zahtevnim situacijama.

Našem asu je u jednom momentu u duelu s Jiržijem Lehečkom pritekao u pomoć fiziterapeut, koji mu je snažnim pritiskanjem palcem masirao desnu ruku iznad zloba.

Da nelagodni osećaj u ruci kojom igra nije bezazlen, videlo se i na četvrtfinalnom meču protiv Australije, gde je očigledno platio danak tom problemu i nije prikazao igru na šampionskom nivou protiv odličnog Aleksa de Minora.

Aleksander, koji ima i grend slem trofeje u dublu s Australijan opena 1975. i 1982. sramotno je napao Srbina.

- Igrači rutinski koriste tu mogućnost da bi stekli taktičku prednost nad protivnikom. Trebalo bi zato preispitati celishodnost takvog pravila - upozorio je Aleksander i dodao:

- Ako postoji znak pitanja o njegovoj veličini u celoj karijeri, onda su to medicinski tajm-auti kao njegova psihološka igra. U ovom trenutku moram da kažem da se slažem s mnogim svojim prijateljima koji kažu da ne veruju u povredu dok ne vide krv.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.