BRAVO NOLE Na Đokovićevoj klupi sedeo pravi šampion (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO NOLE Na Đokovićevoj klupi sedeo pravi šampion (VIDEO)

Mnogo puta nas je Novak Đoković učinio ponosnim. Srpski teniser je to uradio prošle noći u Sinsinatiju. On se plasirao u četvrtfinale posle pobede nad Pablom Karenjom Bustom iz Španije.
Od 1 sat iza ponoći igraju Rubljev – Medvedev, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Medvedeva 1.35.
Ipak, nije pobeda u prvom planu. U jednom momentu Đokloviću je prišao dečak, a naš teniser ga je pustio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da sedne na njegovu klupu. Kasnije je Nole objasnio o čemu se radi.
Ovaj dečak je preživeo rak koji mu je otkriven kada je bio star samo deset dana! On je preživeo i sa pravom nosi majicu na kojoj piše šampion – napisao je Đoković.
This brave kid survived neuroblastoma cancer.. he was diagnosed when he was only a 10 day old baby !!! He survived and now he rightfully wears the T-shirt that says CHAMPION 🙌🏼 #CincyTennis ⁦⁩ https://t.co/V1i5d3Mdr9
Novak Djokovic (@DjokerNole) August 16, 2019


The post BRAVO NOLE Na Đokovićevoj klupi sedeo pravi šampion (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Specijalni gost Novaka Đokovića – dečak koji je pobedio rak

Izvor: RTS, 16.Avg.2019

. Pred duel osmine finala Sinsinatija, Novak Đoković je imao specijalnog gosta na svojoj klupi – dečaka koji je pobedio rak. Najbolji teniser sveta učinio je sve da se mališan oseća kao pravi šampion.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.