BOLJE TI JE DA POVERUJEŠ: ATP organizacija česitala Novaku novo poglavlje u ISTORIJI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 12:01

BOLJE TI JE DA POVERUJEŠ: ATP organizacija česitala Novaku novo poglavlje u ISTORIJI (FOTO)

I zaslužio je.

Kao što se već uveliko zna, danas je važan i veliki dan za srpski sport. Novak Đoković je postao najbolji teniser sveta svih vremena, oborivši rekord Rodžera Federera po broju nedelje provedenih na prvom mestu rang liste (311). U to ime čestitke stižu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svih strana sveta pa je red bio i da se oglasi Asocijacija teniskih profesionalac (ATP) koja je čestitala Novaku za još jednu stranicu istoriju kojom je ispisao beli sport.

- Rekord je oboren - piše na zvaničnom Tviter nalogu ATP Tura.

The record is broken!@DjokerNole now holds the record for most weeks at No. 1 in the @fedex ATP Rankings 👏 #Novak311 pic.twitter.com/stV5Hnghdm

— ATP Tour (@atptour) March 8, 2021

U drugoj objavi na Tviteru ATP organizacija je napisala:

- Bolje ti je da poveruješ. Danas je dan ispisivanja istorije.

You better believe it!

It's a history-making day for @DjokerNole 🙌 #Novak311

— ATP Tour (@atptour) March 8, 2021

Đoković je na ovoj poziciji boravio u pet navrata. Prvi put je najbolji igrač sveta postao 4. jula 2011. godine.

Najviše je prvo mesto držao u periodu od 7. jula 2014. do 6. novembra 2016. godine. Tada je vezao 122 nedelje.

Tomas Tuhel doneo je pobede u Čelsi, u poslednjem kolu savladan je i Liverpul, i sada su Plavci ozbiljni kandidati za plasmanu Ligu šampiona. Večeras (19.00) čekaju jednog od glavnih konkurenata Everton – kvota na keca je 1,60, dupla šansa X2 je 2,33, a 3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Everton.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kajla Simons

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JAVIO SE NAJBOLJI SVIH VREMENA: Novak sa 3 REČI zapalio Tviter

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021

Ovo je njegov dan...Novak Đoković je od 8. marta najbolji teniser sveta svih vremena. Srpski as je prestigao Rodžera Federera po broju sedmica na čelu ATP liste i u ovom trenutku je stigao do brojke od 311 nedelja...Nema sumnje da će Đokoviću još dugo, dugo, svi gledati u leđa. Najbolji sportista...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ATP NAPRAVIO SKANDALOZAN POTEZ: Novak i Jelena razgolićeni u krevetu FOTO

Izvor: Kurir, 08.Mar.2021

Novak Đoković je ovog ponedeljka oborio rekord Rodžera Federera po broju sedmica na vrhu ATP liste, a Asocijacija teniskih profesionalaca je odabrala pomalo šokantnu scenu kao deo čestitke za ovaj podvig.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.