BOLJE OD OVOG NE MOŽE Novak Đoković pokazao svoje NOVO VOZILO i pokrenuo veliki broj komentara

Izvor: Blic, 18.Avg.2017, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BOLJE OD OVOG NE MOŽE" Novak Đoković pokazao svoje NOVO VOZILO i pokrenuo veliki broj komentara

Proslavljeni srpski teniser izmamio je mnogima osmeh na lice svojom poslednjom objavom na društvenim mrežama.

Novak Đoković je sve aktivniji na svom Instagram profilu, te svoje pratioce često iznenađuje fotografijama i snimcima o kojima se i te kako priča.

Sada je pokazao svima novo prevozno sredstvo, te je uspeo da nasmeje mnoge koji ga prate na popularnoj društvenoj mreži.

U pitanju je trotinet, a pozirao je na njemu sa osmehom na licu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pa je u opisu slike napisao: - Otišao na posao!

Njegov humor je naširoko poznat, a u komentarima su mu obožavatelji ostavili različite komentare, poput: "kralj", "bolje od ovog ne može", "šampion" itd.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novak ponovo oduševio Srbiju: Naš najbolji sportista pokazao novo "vozilo" (FOTO)

Izvor: BKTV News, 18.Avg.2017

Novak je jedan veliki car!..Proslavljeni srpski teniser izmamio je mnogima osmeh na lice svojom poslednjom objavom na društvenim mrežama...Novak Đoković je sve aktivniji na svom Instagram profilu, te svoje pratioce često iznenađuje fotografijama i snimcima o kojima se i te kako priča. Sada je...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.