BOAT, A NE GOAT: Vilander dao novu definiciju za Novaka Đokovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 16:53

BOAT, A NE GOAT: Vilander dao novu definiciju za Novaka Đokovića

Zanimljiva izjava.

Srbin Novak Đoković je pored svih rekorda koje drži postao i teniser sa najviše osvojenih Grend slem titula. Sada ih ima 23, dok je sa jednom manje iza njega Španac Rafael Nadal.

Zbog toga ga mnogi smatraju za GOAT-a (Greatest of all time), ali proslavljeni švedski teniser i stručni analitičar Evrosporta Mats Vilander ima malo drugačiji opis.

Vilander je Đokovića nazvao BOAT (best of all time). Dakle, smatra ga za najboljeg, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne i najvećeg svih vremena, jer kako je rekao, za to su potrebni i drugi kvaliteti osim sportskih.

- Osvojio je najveći broj Grend slem titula, najveći broj masters turnira kao i najveći broj titula što znači da je najkonstantiji igrač poslednjih 15 godina. Ne volim izraz "GOAT", iako vidim jednog ovde - rekao je Vilander i pokazao na sliku Đokovića.

- Voleo bih da zovem "BOAT" best of all time, jer kada kažemo "great" mnogo više stvari dolazi u to nego sam sport i mislim da ne treba da razdvajamo "veliku trojku" kada dođe do pitanja ko je najveći ikada. Ali najbolji ikada? Imamo ga ovde, to je Novak Đoković - podvukao je Vilander.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.