“BEŽE” OD NOVAKA: Eliminisan još jedan veliki favorit, potencijalni rival Đokovića u polufinalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 21:49

“BEŽE” OD NOVAKA: Eliminisan još jedan veliki favorit, potencijalni rival Đokovića u polufinalu

Novo iznenađenje na Vimbldonu.

Još jedan favorit eliminisan je sa puta Novaka Đokovića do finala Vimbldona.

Potencijalni rival u polufinalu Tejlor Fric poražen je u drugom kolu gren slema u Londonu od Šveđanina Mikaela Imera 3:6, 2:6, 6:3, 6:2, 6:2 posle dva sata i 48 minuta borbe.

Senzacija je utoliko veća jer je Amerikanac lako dobio prva dva seta. Međutim, deveti teniser sveta je naglo popustio, dok je Imer pružio svoj maksimum i preokrenuo rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za najbolji rezultat u karijeri na gren slemu u Londonu.

Imer, koji je 59. igrač sveta, u trećem kolu odmeriće snage sa Danielom Elahi Galanom. Kolumbijac je eliminisao Nemca Oskara Otea, 6:3, 3:6, 6:3, 7:6.

Miraculous Mikael 💫

Mikael Ymer comes back from two sets down to upset the No.9 seed Taylor Fritz 3-6, 2-6, 6-3, 6-4, 6-2 to make the third round at Wimbledon for the very first time 🙌#Wimbledon pic.twitter.com/ZWPgV6huIk

— Wimbledon (@Wimbledon) July 6, 2023

Podsetimo, Vimbldon je u četvrtak gotov i za četvrtog tenisera sveta Kaspera Ruda, koji je bio najbolje rangirani potencijalni protivnik Đokovića u polufinalu.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.