BERDIH PROZIVA: Da li je Đoković ostao u garaži?

Izvor: Kurir, 17.Nov.2013, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BERDIH PROZIVA: Da li je Đoković ostao u garaži?

Češka je osvojila Dejvis kup pošto je u finalu pobedila Srbiju s 3:2

BEOGRAD - Češki teniseri nastavili su sa provokacijama i posle osvajanja titule u Dejvis kupu i pobede nad Srbijom u finalu rezultatom 3:2.

Posle Radeka Štepaneka koji je posle subotnjeg meča u dublu rekao da je srpski selektor Bogdan Obradović "ostavio ferarija u garaži" prilikom izbora dublova misleći na Novaka Đokovića ovog puta oglasio se Tomaš Berdih i to >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na društvenoj mreži Tviter.

Berdih je posle finala bio na svečanoj večeri, a pošto nije bilo Novaka na društvenim mrežama se zapitao: "Da li je Đoković ostao u garaži?".

On je ovom svojom konstatacijom aludirao na prethodnu izjavio Štepaneka. Đoković još nije reagovao na provokaciju češkog tenisera.

Međutim, Berdih je nakon samo nekoliko minuta izbrisao svoj tvit, a obrazloženje je dao u sledećem: "Zašto sam izbrisao tvit? Ja sam samo želeo da igram sa Đokijem večeras... Tužan sam jer on nije ovde...", napisao je Tomaš.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

FOTOGALERIJA: Srbija bez trofeja, salatara ostala u Češkoj

Izvor: Kurir, 18.Nov.2013, 12:36

Pogledajte kako su fotoreporteri videli teniski duel Srbije i Češke..Srbija nije uspela da po drugi put osvoji Dejvis kup, ali je duel sa Češkom koji je rešen u petom meču u beogradsku Kombank arenu naveoo mnoga poznata lica, koja su htela da podrže i uživo vide Novaka Đokovića, Dušana Lajovića,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.