B92: Đoković na Erbera (oko 22.30h)

Izvor: B92, 28.Okt.2013, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92: Đoković na Erbera (oko 22.30h)

Srpski teniser Novak Đoković u utorak uveče počinje nastup na Mastersu u Parizu, uz direktni prenos na TV B92.

Đoković će u drugom kolu poslednjeg Mastersa sezone igrati protiv malo poznatog Pjer-Uga Erbera, koji je napravio iznenađenje eliminisavši Benou Pera sa dva puta po 6:2.

On je trenutno 189. na ATP listi, što je sedam mesta slabije od njegovog najboljeg plasmana.

Meč Đokovića i Erbera poslednji je u večernjem programu na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Centralnom terenu, i neće početi pre 20 časova i 30 minuta. Njihov meč moći ćete da gledate na TV B92.

Ako Nadal bude najbolji u Parizu, godinu će završiti na prvom mestu, a ima priliku da dođe i do rekordnog šestog turnira iz serije 1000 u sezoni.

Srpski teniser ima veoma težak žreb, a ukoliko prođe Erbera, čeka ga duel sa boljim iz meča Izner – Nieminen/Pržežni.

Đoković se do sada nije sastajao sa Francuzem, koji trenutno zauzima 189. mesto na svetu, a u glavin žreb je ušao kroz kvalifikacije gde je pobedio De Šepera, Sebaljosa i Hajder-Maurera.

Iako pojedini mediji danima unazad pišu o tome, Đoković ne može da se vrati na prvo mesto posle turnira u Parizu.

Masters u Parizu već godinama predstavlja turnir na kome se viđaju najveća iznenađenja, jer se održava u nedelji pre završnog Mastersa u Londonu.

Titulu brani Španac David Ferer, koji je u finalu prošle godine savladao Jeržija Janoviča.

Đoković je pre turnira izjavio da je zadovoljan 2013. godinom, a Nadal je rekao da mu je važnije zdravlje od broja jedan. Žo Vilfred Conga u Pariz dolazi sa dvojicom novih trenera, dok se Marin Čilić pobedom vratio posle četiri meseca suspenzije.

Kompletnu najavu turnira pročitajte u tekstu Saše Ozma.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.