As Sakrameta podržao Novaka: Ne zaboravimo koliko je pružio našoj zemlji i narodu

Izvor: RTS, 27.Jun.2020, 07:58

As Sakrameta podržao Novaka: Ne zaboravimo koliko je pružio našoj zemlji i narodu

Reprezentacivac Srbije i košarkaš Sakramento kingsa Bogdan Bogdanović još jedan je u nizu vrhunskih sportista koji je dao podršku prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću.
Najbolji teniser sveta i dalje je na na meti mnogobrojnih kritika zbog organizacije Adrija tura.

Jedan od onih koji je stao uz našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tenisera je i srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović.
Košarkaš Sakramenta je na društvenim mrežama objavio snažnu poruku kojom je stao uz Đokovića i poručio Srbiji da ne zaboravi šta je sve Nole pružio našem narodu.
"Žao mi je zbog nemilih događaja koji se trenutno dešavaju Novaku. Znam da je najbolja namera stajala iza svega, kao i do sada, u svemu što je radio. Nemojmo dozvoliti da zaboravimo koliko je Novak pružio fanovima širom sveta, a posebno našoj Srbiji i našem narodu. On je deo Srbije i uvek će biti naš šampion. Novače, inspiracija si za mnoge, tako će biti uvek. Želim ti brz oporavak, istrajte i u ovim teškim vremenima", poručio mu je Bogdanović.
U komentarima su brojni sportisti takođe podržali Đokovića, između ostalih slovenački košarkaš Luka Dončić i košarkaš iz BiH Jusuf Nurkić.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogdan podržao Novaka, javili se i Dončić i Nurkić FOTO

Izvor: B92, 27.Jun.2020

Bogdan Bogdanović, košarkaš Sakramento Kingsa, pružio je podršku Novaku Đokoviću koji se nalazi na meti kritika zbog organizovanja Adrija tura...Poznato je da su mnogi teniseri, koji su učestvovali u Beogradu i Zadru, pozitivni na koronavirus, a među njima je i najbolji na svetu...Novak se zbog...

Nastavak na B92...

Novaku stiže podrška i iz NBA lige: "Ne zaboravite šta je sve učinio za nas!" (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2020

Košarkaš Sakramenta se oglasio povodom napada na najboljeg tenisera sveta...Reprezentacivac Srbije i košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović još jedan je u nizu vrhunskih sportista koji je dao podršku prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću...Najbolji teniser sveta i dalje je na na meti mnogobrojnih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.