Argentinac mučio Novaka, sudija ga nervirao: Đoković posle pet setova u osmini finala Rolan Garosa! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 02.Jun.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Argentinac mučio Novaka, sudija ga nervirao: Đoković posle pet setova u osmini finala Rolan Garosa! (FOTO, VIDEO)

U trećem kolu Rolan Garosa, Novak Đoković je teže nego što se očekivalo, savladao Argentinca Dijega Švarcmana posle pet setova.

Najbolji srpski teniser je posle velike borbe koja je trajala više od tri sata rezultatom 5:7, 6:3, 3:6, 6:1, 6:1 izborio plasman u osminu finala drugog Grend slema sezone.

It wasn't easy, but Djokovic records his 58th match-win at #RolandGarros (tied for 3rd all-time), overcoming Schwartzman 5-7 6-3 3-6 6-1 6-1 pic.twitter.com/DxUtVMoOn4
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Zanimljiva scena dogodila se u četvrtom setu, kada je Đoković "grmeo" na glavnog sudiju Karlosa Ramosa nakon što mu je ovaj dao opomenu, koja je prema Novaku, bila nepravedna.

"Šta sam uradio, zašto opomena?!"



Ipak, drugi igrač sveta je ostao mislima u meču i lako završio prvo taj deo igre, pa onda i sledeći.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u osmini finala Rolan Garosa

Izvor: N1 televizija, 02.Jun.2017

Novak Đoković morao je da odigra pet setova protiv Dijega Švarcmana ali je obezedio plasman u četvrto kolo (osmina finala) Rolan Garosa...Novak Đoković savladao je Dijega Švarcmana nakon pet odigranih setova. Veoma zanimljiv meč, pun uspona i padova za oba igrača, ali na kraju pobeda za drugog...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.