Amerikanka tera Novaka na US open: Nema Rodžera, nema Rafe

Izvor: B92, 19.Jul.2020, 08:26

Amerikanka "tera" Novaka na US open: Nema Rodžera, nema Rafe

Proslavljena američka teniserka Kris Evert govorila je održavanju US opena i njegovim potencijalnim učesnicima.

Vlasnica 18 Grend slem trofeja u singlu veruje da su Rafael Nadal i Novak Đoković u različitim situacijama pred US open (31. avgust).

"Ne znam zašto bi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nadal rizikovao povredu dolaskom u Njujork kada može da ostane u Evropi i trenira na šljaci. Za Đokovića su stvari drugačije. Ako želi Grend slem rekord i vidi da (na US openu) nema Federera i Nadala, zar ne bi bilo u njegovom najboljem interesu da ode u Njujork i osvoji US open?", izjavila je Evert.

Podsetimo, prema novim pravilima Novak je u "velikoj jabuci" obezbedio 180 ATP bodova prošlogodišnjim plasmanom (osmina finala), dok je Nadalu zagarantovano 2000 bodova osvajanjem titule.

Bivša "broj 1" pohvalila je napore Teniskog saveza SAD (USTA).

"Mislim da USTA radi fenomenalan posao kako bi omogućio da se turnir održi pod svim merama bezbednosti. Ali na kraju krajeva, igrači će odlučiti verovatno nekoliko nedelja pred turnir", dodala je Evert.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   Federer

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AUU, KAKVA OBJAVA! Novaku se POKLONILA jedna od najboljih teniserki u istoriji! FEDERERU NEĆE BITI DOBRO KAD OVO VIDI!

Izvor: Kurir, 19.Jul.2020

Legendarna teniserka Kris Evert bila je u potpunom šoku kada je videla jedan podatak vezan za duele Novaka Đokovića i Rodžera Federera.

Nastavak na Kurir...

Legendarna teniserka: Novače, idi u Njujork i uzmi titulu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jul.2020

Legendarna američka teniserka Kris Evert smatra da bi Novak Đoković trebalo da igra na US Openu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Osvajačica 18 Grend slem titula zabezeknuta Đokovićevim podvigom protiv Federera

Izvor: B92, 19.Jul.2020

Proslavljena američka teniserka Kris Evert prokomentarisala je neverovatan učinak Novaka Đokovića protiv Rodžera Federera...Osvajačica 18 Grend slem titula u karijeri bila je impresionirana Novakovim učinkom protiv Federera u taj-brejkovima...Naime, jedan korisnik Tvitera je istakao statistiku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.