Američki novinar opet došao da se svađa sa Novakom! Đoković mu je ŠMEKERSKI zapušio usta! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2019, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki novinar opet došao da se svađa sa Novakom! Đoković mu je ŠMEKERSKI zapušio usta! (VIDEO)

Zanimljiva konferencija za medije najboljeg tenisera sveta.

Novak Đoković nije želeo da priča o politiici u tenisu posle pobede nad Hubertom Hurkačem u trećem kolu Vimbldona. Američki novinar Ben Simons je želeo da nastavi raspravu vezanu za Džastina Gimelstoba, koji je bio Novakov saradnik u Savetu igrača, a morao je da napusti funkciju zobg napada na prajatelja i njegovu suprugu.

Najbolji teniser sveta je pre dva dana rekao da će pročitati izjavu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žrtve Gimelstobovog napada, ali nije očekivao da će Simons već u petak nastaviti raspravu. Zato mu je Srbin lakonski odgovorio.

- Ne odgovaram na pitanja o Džastinu ili bilo kakvoj politici. Žao mi je, molim vas da to poštujete. Sada sam koncentrisan isključivo na tenis, a pričaćemo o toj temi kada se završi Vimbldon – objasnio je Đoković i na sličan način odgovorio i na dodatno podpitanje Simonsa.

- Rekao sam vam da ću to pročitati i to kada ja to budem želeo, pa ćemo razgovarati. Ne želim to da činim sada. Fokusiran sam na tenis. Hvala!

Novinare je zanimalo i zbog čega nije dobio dozvolu da tokom prvog seta stavi kačket koji je nosio tokom duela drugog kola sa Denisom Kudlom. Kačket je bio bele boje, ali je sa unutrašnje strane bio crn.

- Sudija je protiv Kudle proverio kačket I dao mi dozvolu. Isti kačket sam izvadio i danas, ali sada nisam dobio dozvolu. Pitao sam sudiju o čemu se radi. Niko mi nije rekao da ovaj kačket nije dozvoljen. Prihvatio sam odluku, nisam imao izbora. Samo, bilo je malo bezveze da tokom meča saznam da ne mogu da nosim kačket – zaključio je Đoković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda teniserka Dominika Cibulkova.

ᴵᵀˢ ᴱᴬˢᵞ ᵀᴼ ᴸᴼᵛᴱ ᴵᴺ ˢᴬᴺᵀᴼᴿᴵᴺᴵ 💞

A post shared by Miso Navara (@hotentoth) on Jul 3, 2019 at 12:14am PDT

Just having a good time.. #friends #fun #love from my left @theklementine,ME, @mrs.sheron, @zdenkatajbosova 😍💥

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Jun 29, 2019 at 3:12am PDT

Life is better in bikini.. or in beach dress over bikini 🤪😍❤️

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Jul 2, 2019 at 11:50am PDT

Summer callin ☀️☀️☀️

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Jul 2, 2019 at 2:37am PDT

No place like greece ... @hotentoth usually doesnt look like this at all - a bit better 😂😂😂

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Jul 3, 2019 at 3:32am PDT
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.