Alkaraz kompletno iskulirao Novaka Đokovića posle poraza: Došao na konferenciju i izbegao pominjanje njegovog imena

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 15:16

Alkaraz kompletno 'iskulirao' Novaka Đokovića posle poraza: Došao na konferenciju i izbegao pominjanje njegovog imena

Bliži srcu su mu preostali članovi "velike trojke".

Španski teniser Karlos Alkaraz se plasirao u četvrtfinale Indijan Velsa i na dobrom putu kada je u pitanju pokušaj da se odbrani titula.

Posle donekle tanane partije u duelu sa Mateom Arnaldijem, usledila je dominacija protiv Feliksa Ože Alijasima i Fabijana Marošana, pa je zakazao duel sa Aleksanderom Zverevim u četvrtfinalu.

Posle susreta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Alkaraz je pričao o svom idolu, ali je otkrio i da bi voleo da igra kao jedan drugi igrač.

On je još jednom rekao da je njegov idol Rafael Nadal, ali nije potvrdio da bi voleo da igra istim stilom kao on.

- Kao što sam mnogo puta rekao, moj idol je uvek bio Rafa, aoli želim da igram kao Federer. Stil i elegancija koju je uvek pokazivao na terenu su nesporni. Mislim da je moj stil igre malo bliži Rodžerovom, tako da ću se potruditi da jednog dana igram kao on - rekao je Alkaraz i na taj način još jednom izignorisao Novaka Đokovića.

Podsetimo, srpski as je prethodno izgubio na istom turniru od Luke Nardija.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.