Alkaras ponovo o duelu protiv Novaka: Znamo svi šta je bilo

Izvor: B92, 21.Jun.2023, 16:56

Alkaras ponovo o duelu protiv Novaka: Znamo svi šta je bilo

Španski teniser Karlos Alkaras govorio je o svom duelu koji je imao protiv Novaka Đokovića u polufinalu Rolan Garosa.

Mladi Španac je taj meč izgubio jer je na početku trećeg seta imao velikih problema sa grčevima, što je Novak znao da iskoristi, i tako se plasira u finalu Rolan Garosa.

Alkaras je otkrio kako je se oporavio o teškog poraza od srpskog tenisera koji je na kraju uspeo i da osvoji treću titulu na Rolan Garosu, i tako dođe do svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 23. gren slem titule.

"Otišao sam na Ibicu na tri-četiri dana da se potpuno odmorim – otkrio je 20-godišnji Španac.Jedan moj prijatelj je bio tamo, pridružio sam mu se, trebalo mi je malo vremena da isključim mozak i uživam u životu. To je veoma važno", kaže Alkaras.

Španac je uveren da se više neće ponoviti situacija sa meča u Parizu, gde se Alkaras povredio u toku meča.

"I on i ja znamo šta je bilo. Nisam psihološki bio spreman za taj meč, nije lako igrati protiv Novaka u tri dobijena seta, ali sledeći put ću biti spreman", smatra mladi Španac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Alkaraz: „Nisam se dobro spremio za Novaka, bio sam pod stresom“

Izvor: Piplmetar.rs, 21.Jun.2023

Karlos Alkaraz je za frnacuski ,,Ekip“ govorio o proteklom Rolan Garosu i ispadanju u polufinalu od Novaka Đokovića. Španac je, iako je bio favorit na ovom meču, poražen od prvog teniserra sveta sa 3:1 u setovima.. On je u trećem setu osetio grčeve u nozi i posle je nastavio da igra, ali na...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.