Ako se Đoković svađa i lomi rekete – zabrinućemo se

Izvor: B92, 25.Nov.2023, 10:34

"Ako se Đoković svađa i lomi rekete – zabrinućemo se"

Selektor Dejvis kup reprezentacije Italije Filipo Volandri kaže da je Novak Đoković opasniji kada je nervozan i ljut.

Upravo će Italija i Srbija odmeriti snage u polufinalu (subota, 12.00), a Novak će u drugom singlu igrati protiv Janika Sinera.

Đoković je tokom četvrtfinalnog meča protiv Britanca Kamerona Norija imao sukob sa protivničkim navijačima.

"Da li su navijači protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njega? On se do sada navikao i zna kako da se snađe u ovoj situaciji: kada ga vidimo ravnog tokom meča on je samo igrač, ako počne da lomi rekete ili se svađa sa navijačima, onda menja brzinu i moramo više da brinemo", rekao je Volandri.

Đoković i Siner će se sastati treći put u roku od samo desetak dana.

"Za Janika je sa stanovišta rasta idealno da se opet suoči sa Đokovićem, pre svega kako bi shvatio u kom je trenutku i šta još treba da uradi kako bi dostigao taj nivo. Za naš tim, međutim, ravnoteža se menja. Protiv Srbije će biti dva veoma teška singla i pristupačan dubl, dok bi protiv Britanije bilo suprotno. Postupaćemo i procenjivaćemo u skladu sa tim", kazao je Volandri i dodao:

"Tenis je kao partija šaha, treći meć će biti rezultat druga dva i možda na još višem nivou. Janik zna da će morati da da više ako želi da pobedi, ali i Nole zna da će morati da da sve od sebe".

Inače, u prvom singlu bi trebalo da se sastanu Mateo Arnaldi i Miomir Kecmanović, dok bi eventualni dubl meč igrali Đoković i Kecmanović protiv Sinera i Lorenca Sonega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.