Ako kiša potraje...

Izvor: Mondo, 28.Maj.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako kiša potraje...

...veoma je moguće da Novak Đoković u subotu ne odigra svoj meč trećeg kola.

Jaka kiša u Parizu prekinula je danas oko 15.00 mečeve na Otvorenom prvenstvu Francuske, Rolan Garosu, a organizatori su saopštili da će se mečevi nastaviti čim kiša prestane da pada, a očekuje se pauza od najmanje sat vremena.

Ovim prekidom je dovedeno u pitanje odigravanje meča između Novaka Djokovića i Aljaža Bedenea na terenu "Filip Šatrije", koji je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << programu posle duela između Serene Vilijams i Kristine Mladenović, odnosno Žoa-Vilfreda Conge i Ernesta Gulbisa.

U trenutku prekida, prva teniserka sveta Amerikanka Serena Vilijams je na terenu "Filip Šatrije" vodila 1:0 u setovima protiv Kristine Mladenović, a u drugom je bilo 6:6. Na terenu "Suzan Lenglan" prekinut je meč između druge sestre Vilijams - Venus i Aliz Korne pri vođstvu Amerikanke od 2:1 u gemovima.

Na terenu 1 Španac David Ferer vodio je 2:0 u setovima i 2:1 u gemovima u trećem setu protiv sunarodnika Felisijana Lopesa.

Ranije danas Ana Ivanović je eliminisana od Svitoline, 2:0 (6:4, 6:4), Suarez Navaro je izbacila Cibulkovu (2:1), Putinceva je bila bolje od Knap (2:0), a istim rezultatom je i Bačinski pobedila Parmentije.

U muškoj konkurenciji Dominik Tim je pobedio Aleksandra Zvereva 3:1.

Pas de match avant 16h15// No matches before 4:15pm ☔☔ #RG16

— Roland Garros (@rolandgarros) May 28, 2016
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.