Ajmo, ti lenjo kop**e; Novak Đoković i Šarliz Teron odigrali tenis za pamćenje FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 12:40

"Ajmo, ti lenjo kop**e"; Novak Đoković i Šarliz Teron odigrali tenis za pamćenje FOTO/VIDEO

Srpski teniser Novak Đoković i jedna od najlepših žena sveta Šarliz Teron nedavno su odigrali partiju tenisa.

Naš teniser Novak Đoković trenutno boravi u Americi, gde se sprema za Masters u Indijan Velsu. Pored priprema za takmičenje, Đoković uspeva da i ono malo svog slobodnog vremena posveti drugim aktivnostima.

Tako je prisustvovao mečevima LA Galaksija, Lejkersa i Denvera, a sada je odlučio da pokaže rezultate svog dosadašnjeg treniga. Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se pojavio na 20. "Desert Smash" događaju u "La Quinta Resort & Club", gde je ukrstio rekete sa svetskim zvezdama iz razlištih sfera umetnosti.

A onda je usledio spektakl...

Novak je "uskočio" umesto američkog tenisera Frensisa Tijafoa i sa najlepšom ženom sveta Šarliz Teron odigrao partiju tenisa - i te kakvu partiju tenisa.

"Ajmo, ti lenjo kop**e", našalila se Šarliz na Novakov račun.

Nakon što se završio meč, srpski teniser je izneo svoje iskrene utiske. Sudeći prema njegov rečima, meč sa Šarliz Teron ga je iscrpeo.

"Šarliz me je naterala da se pomučim danas, ali valjda je to bio deo taktike. Bila je čast biti deo ovog događaja", rekao je Nole, kojem se prvi čovek celog događaja Rajan Mekoli zahvalio na dolasku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.