Adrija Tur i naredne godine? Evo šta kaže Novak!

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2020, 09:44

Adrija Tur i naredne godine? Evo šta kaže Novak!

Teniska javnost oduševljena prizorom iz Beograda.

Proteklog vikenda održan je teniski turnir Adrija Tur koji je u Beogradu organizovao Novak Đoković.

Turnir na terenima Teniskog centra "Novak" okončan je pobedom Dominika Tima nad Filipom Krajinovićem pred prepunim tribinama.

To je zagolicalo javnost koja se pita - hoće li Adrija Tur pronaći svoje mesto u ATP kalendaru i u narednim godinama.

"Nisam razmišljao toliko daleko, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali to je svakako veliki kompliment. Ovo je ogroman uspeh čitave organizacije turnira i mog brata Đorđa. Meni je Đole rekao, kada smo pričali o stavkama koje moraju da budu ispunjene, ima ih preko 200. To je veliki zadatak i ne znam da li će Adrija tur biti tradicija. Ne znamo ni kako će izgledati tenis posle, ne znamo ni kada će biti posle jer pandemija je i dalje u svetu, negde manje negde više. Videćemo kako će biti u Zadru, tamo isto najavljuju veliko interesovanje. Teško da može da se usred sezone odigrava, možda može da bude jedan vikend ili dva, možda tako nešto u različitim mesecima u godini, ali videćemo kako će sve da prođe pa ćemo dalje da mislimo", rekao je Đoković na konferenciji za medije.

"Ja sam sportista i moram da se držim svoje oblasti i trudim se da u najboljem mogućem svetlu u svetu Srbiju. Mislim da smo organizacijom ovakvog spektakla uspeli da pošaljemo jednu lepu sliku u svetu. Svako može da gleda na svoj način, svako ima perspektive. Život ide dalje. Meni znaci da igram pred svojom publikom. Svima ovo znači posle svega ovoga što smo proizveli u poslednja tri meseca. Mislim da je ovo stavilo Srbiju pozitivno na mapu sveta", smatra Novak.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.