Adem Ljajić zahvalio se Novaku Đokoviću na pomoći Novom Pazaru, privatnom porukom koja je isplivala u javnost (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 03.Jul.2020, 10:03

Adem Ljajić zahvalio se Novaku Đokoviću na pomoći Novom Pazaru, privatnom porukom koja je isplivala u javnost (FOTO)

Mnogo poruka mi je stiglo iz mog grada, lično meni da ti zahvalim. Pa sam iskoristio naše poznanstvo, napisao je fudbaler teniseru U javnosti se pojavila prepiska Adema Ljajića i Novaka Đokovića, obavljena jedan na jedan preko voc apa. U ovoj komunikaciji srpski fudbalski reprezentativac zahvalio se najboljem teniseru >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sveta, u svoje ime i ime ljudi iz njegovog rodnog grada, na pomoći Novom Pazaru u borbi protiv virusa korona.„Telegraf“ je proverio autentičnost prepiske i došao do informacije da je ona istinita.- Brate moj, hteo sam lično da ti zahvalim. U ime građana Novog Pazara za donaciju koju si poslao mom gradu i u moje ime. Mnogo poruka mi je stiglo iz Novog Pazara, lično meni da ti zahvalim. Pa sam iskoristio to naše poznanstvo. Nadam se da ste ok ti i porodica? Brz oporavak želim - napisao je Ljajić Novaku.Đoković se u odgovoru zahvalio Ljajiću.- Dragi Ademe, hvala ti na divnoj poruci. Meni je zadovoljstvo, čast i obaveza da pomognem kad god i gde god mogu. Nikad nisam bio u Novom Pazaru, a veoma bih voleo. Čuo sam da grad ima veliku dušu. Mi smo dobro, od juče smo negativni. Nadam se da si i ti dobro, kao i tvoji - odgovorio je Đoković.Đoković je u sredu donirao Opštoj bolnici u Novom Pazaru pet miliona dinara, a najavio je da će, ukoliko bude potrebno, još da pomogne.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reprezentativac Srbije se poklonio Novaku: "Hvala ti što činiš za moj grad!" (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2020

Prepiska izašla u javnost...Srpski fudbalski reprezentativac rođen u Novom Pazaru Adem Ljajić lično je zahvalio Novaku Đokoviću na novčanoj donaciji njegovom gradu u borbi protiv koronavirusa...Na internetu se pojavila "WhatsApp prepiska" između fudbalera Bešiktaša i najboljeg tenisera sveta..."Brate...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.