ATP kup - Srbija izjednačila, kad je teško, Novak!

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2020, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP kup - Srbija izjednačila, kad je teško, Novak!

Dobre vesti nakon poraza Lajovića.

Teniska reprezentacija Srbije izjednačila je rezultat u finalu ATP kupa u Australiji pošto je Novak Đoković savladao Rafela Nadala rezultatom 2:0 (6:2, 7:6).

Nakon što je Dušan Lajović izgubio prvi duel protiv Roberta Aguta Batiste, Đoković je uspeo da trijumfuje protiv prvog tenisera sveta, pa će se naši teniseri boriti za trofej u dublu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Novak je posle velike borbe uspeo već na početku da oduzme servis rivalu, da bi isto ponovio i u sedmom gemu, pa Nadal praktično nije imao šanse u prvom setu koji je pripao Srbinu sa 6:2.

U drugom setu videli smo veliku borbu najboljih igrača sveta, naročito je bio uzbudljiv šesti gem u kojem je Đoković spasio pet brejk-lopti, da bi na kraju ishod meča odlučio taj-brejk.

Nije dobro počelo po Đokovića koji je izgubio poen na svom serivsu, ali je nakon toga uzeo dva na Rafinom i na kraju slavio sa 7:4.

Ubrzo nas očekuje meč između para Đoković/Troicki i Nadal/Busta-Kareno.

Delivering under pressure 🙌

3-3 second set.@DjokerNole | #ATPCuppic.twitter.com/UuxfEgy6sM

— ATP Tour (@atptour) January 12, 2020
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Rafael Nadal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOLETOV GOVOR ZA DONACIJU AUSTRALIJI ODUŠEVIO JE I NADALA! Teniseri za ugrožene izdvojili 750.000 dolara! VIDEO

Izvor: Kurir, 12.Jan.2020

Krovna teniska organizacija, ATP, organizovala je skupljanje novčanih sredstava za pomoć ugroženima od požara u Australij, a deo iste postali su Novak Đoković i Rafael Nadal današnji finalisti ATP Kupa. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.