ATP Toronto: Novak sa titulom ide u Rio!

Izvor: N1 televizija, 31.Jul.2016, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP Toronto: Novak sa titulom ide u Rio!

Novak Đoković je osvojio 66 trofej na ATP turu. Kada je Masters serije u pitanju ovo mu je bila 30 titula. Nisu učestvali Federer i Nadal, ali kakve to veze ime. Novak je najbolji na svetu. U velikom finalu pobedio je Kei Nšikorija sa 2:0 po setovima 6:3, 7:5.. Bila je to najbolja partija Novaka Đokovića na turniru u Torontu.

Naredni dueli slede u Brazilu. Novak Đoković koji ima bronzanu medalju sa Olimpijskih igara u Pekingu sada želi više. Naravno da će >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << biti favorit u singlu, a u dublu sa Nenadom Zimonjićem pokušaće da stigne do dve medalje u Riju. Naravno, da bi se svi u Srbiji radovali takvom epilogu. Podsećanja radi, Novak je u Londonu bio četvrti.

Protiv Nišikorija, Novak je pokazao moć. Pokazao je zašto je najbolji na planeti. Odigrao je sjano. Za tili čas je dobio prvi set sa 6:3. Nole je dominirao u svim elementima igre. Sve koji su sumnjali da je pao u formi posle neočekivaog poraza od Kverija na Vimbdonu, brzo je razuverio. Pokazao je moć, pokazao je da je spreman za Olimpijske igre. Da li će tamo biti Nadal ili ne, Federer je odustao, nije bitno. Nole je favorit No1.

Drugi set protiv Nišikorija je doneo za nijansu veću borbu. Novak je brzo napravio brejk. Poveo je sa 3:1. Ali je Nišikori uzvratio udarac pa je na semaforu pisalo 3:2. Nedugo zatim i 3:3 posle sjajnih servisa Nišikorija. Nole je servirao da ostane u meču. Uspeo je -5:5. Usledio je brejk u režiji Đokovića, a zatim smiren servis i sjajna igra za pobedu, za osvajanje trofeja. Bravo Nole!

Slede Olimpijske igre u Brazilu! Novak želi zlato, a nama bi svaka medalja sijala kao zlato!
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

ATP Toronto: Novak sa titulom ide u Rio!

Izvor: N1 televizija, 31.Jul.2016

Novak Đoković je osvojio 66. trofej na ATP turu. Kada je Masters serije u pitanju ovo mu je bila 30, titula. Nisu učestvali Federer i Nadal, ali kakve to veze ime. Novak je najbolji na svetu. U velikom finalu pobedio je Kei Nšikorija sa 2:0 po setovima 6:3, 7:5.Bila je to najbolja partija Novaka...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.