ALKARAZ NA VRHU: Bolji od Samprasa, Lejvera i Đokovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 19:28

ALKARAZ NA VRHU: Bolji od Samprasa, Lejvera i Đokovića

Španac još nije napunio 21 godinu.
Karlos Alkraz odbranio je u nedelju titulu na Mastersu u Indijan Velsu pošto je savladao Danila Medvedeva, a to je bila njegova 13. titula u 17 odigranih finala čime Španac drži rekord po procentu uspešnosti u mečevima za trofej.
Alkaraz ima 76,47 odsto uspešnosti u finalima na ATP turu i nalazi se ispred Pita Samprasa i Roda Lejvera koji imaju procenat usoešnosti od 72,72 odsto, kao i ispred Novaka Đokovića koji je trenutno na 71,01 odsto.
U odnosu na pomenutu trojicu, Alkarazov uzorak je manji, ali kako još nije napunio ni 21 godinu ostvario je veliki uspeh. Na trofej je Španac čekao od Vimbldona prošle godine kada je savladao u finalu Đokovića, a...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.