Zvezda i Milan čestitali Novaku

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2011, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Milan čestitali Novaku

Svega deset minuta posle pobede Novaka Đokovića nad Congom čestitka se pojavila na zvaničnom sajtu fudbalskog kluba Crvena zvezda:

Crvena zvezda, zajedno sa svim svojim članovima, navijačima, rukovodstvom, igračima i stručnim štabom od srca čestita Novaku Đokoviću ulazak u finale Vimbldona i samim tim prvu poziciju na ATP listi, koja je istorijski uspeh i Noleta i srpskog sporta.
Nole, ponosni smo na tebe, nadamo se da ćeš uz puno zdravlja i malo sreće nastaviti da nam donosiš osmehe. Naši fudbaleri, koji se nalaze na pripremama u Austriji, do polaska na popodnevni trening putem interneta pratili su polufinale Vimbldona. Lepa vest sačekala ih je u autobusu, na putu ka stadionu i naravno propraćena je velikim aplauzom - za Noleta šampiona“ – stoji u čestitiki Crvene zvezde.
Na svojoj zvaničnoj strani društvene mreže Tviter, Rosoneri su takođe čestitali Novaku na pobedi
Čestitamo našem Mister Džokeru na sjajnoj igri na Vimldonu - piše u čestitki. Tokom meča pisali su da je Novak izvanredan, kao Milan.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Bar se oko Noleta složili...

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2011

"Večiti" čestitati Novaku Đokoviću plasman u finale i plasman na prvo mesto ATP liste. Zvezda mu poželelela nove pobede, Krstajić i Nađ poručuju da je Nole pravi šampion i ponos Srbije.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.